Så slipper du Youtube-reklam

Många är det som använder Youtube för att se klipp, men även filmer. Många är det även som stör sig på all reklam man måste ta sig igenom för att sedan få se sitt valda klipp. Nu kan man välja att stänga av den funktionen för att få ett mer bekvämt Youtube-tittande.

761699-empty-hollywood-film-canisters-and-clapper-on-whiteKanske ska man förstå fråga sig varför man stör sig på reklamen som man får se innan sitt klipp, och sedan varför man vill att det ska vara gratis och ingen reklam? Kanske borde alla filmen som läggs upp vara gjorda av produktionsbolag såsom http://brikk.se/ för att ge bättre kvalitet med lite mer eftertanke. Internet är magiskt på det sättet av vi människor, konsumenter, kan konsumera så otroligt mycket information online, och det kostar oss i de flesta fall “bara” våra kontaktuppgifter. Vi har blivit vana att det ska vara gratis. Men för att vi ska kunna njuta av allt det fria så måste även företaget få in intäkter, vilket dom får av reklamen. Dock gäller det att hålla en bra balansvåg så det inte blir för mycket. Se bara nu när Instagram börjat gå ut med annonser i flödet. Det gäller att hålla balans. Nu pratas det även om premiumkonton på Youtube där man ska kunna slippa en stor del av reklamen. Detta ser ur ungefär som Spotify, för visst betalar vi gladeligen en liten summa varje månad för att få obegränsat med musik.

Stäng av pop-up rutorna

Om man någon gång sett ett klipp på Youtube så har man blivit varse om de sm rutorna som konstant kommer upp och täcker ens bild. Rutor som uppmanar till att bli kund och klicka vidare skriver Metro.se. Men, det finns sätt att kringgå dessa rutor, och det är enklare än vad man tror skriver Buisinessinsider.com. Vad du behöver göra är att skaffa dig ett konto, som du har om du har ett gmail-konto och sedan är det bara att klicka dig vidare. Kolla på videon för att se alla stegen till hur du blir fri den små jobbiga rutorna.